Lege flessen-actie

Club

Na het succes van vorig jaar heeft de clubleiding besloten om weer een lege flessen-actie te organiseren. Op vrijdag 25 mei komen de clubleden vanaf 17:00 uur bij u langs om lege flessen in te zamelen. We willen u daarom vragen om deze voor ons te bewaren. De opbrengt komt geheel ten goede aan het nieuwe clubseizoen. We hopen dat u nog vele feestjes in het verschiet heeft waar veel frisdrank gedronken wordt... zonder gekheid: we hopen weer veel lege flessen op te mogen halen!

Lees verder

Kom in de kring

PKN Lutjegast

Kom in de kring is voor peuters van 2 tot 4 jaar en vindt elke laatste zondag van de maand plaats. Samen met de kinderen beginnen we in een kring met een eenvoudig gedichtje, we zingen het lied ‘Kom in de kring’ en er wordt een kaars aangestoken ten teken dat God bij ons is. Dan gaan we het over een thema hebben, dit verschilt elke keer en heeft met de tijd van het jaar te maken. Op 28 januari was het thema "Jij maakt mij blij". We hebben toen iets gemaakt waar we de vogeltjes blij mee konden maken. 

Lees verder

Geslaagde zaterdagmiddag!

PKN Lutjegast

Afgelopen zaterdag hebben we een erg geslaagde High Tea gehad in de Kandelaar. Met zo'n 25 gasten plus een aantal clubleden- en de leiding was het gezellig druk. De jeugd en de leiding hadden erg hun best gedaan op het bakken en klaarmaken van al het lekkers. Er werd gesmuld van de zoete en hartige hapjes onder het genot van een kopje koffie of thee. Brownies, cakejes, chocolaatjes, wraps, zoute stengels en knakworstjes in bladerdeeg zijn slechts een paar voorbeelden van al het lekkers dat op etagères op de tafel stond. Er werd gezellig gekletst en de middag was zo voorbij! 

Lees verder

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook