Contactformulier website

PKN Lutjegast

Mocht u berichten willen versturen of hebben verstuurd via het contactformulier op onze website dan zijn deze niet aangekomen. Het contactformulier werkt op dit moment namelijk niet. Heeft u een vraag, opmerking of iets anders waarvoor u contact wilt opnemen? Stuur dan een mail naar: info@pkn-lutjegast.nl. De mail zal dan zo spoedig mogelijk worden beantwoord. Ondertussen werken wij aan een oplossing! Excuses voor het ongemak.

Lees verder

Kerkontbijt

PKN Lutjegast

 Zondagochtend 13 januari werd er een voedzame dienst in de kerk gehouden middels een kerkontbijt. Een idee dat bedacht is door de Kindernevendienst die al jarenlang een nieuwjaarsontbijt organiseert voor de kinderen. Echter wilden zij dat nu voor de hele gemeente organiseren. In samenwerking met commissie bijzondere diensten is dat geschied. Tijdens het ontbijt, dat in de kerkzaal werd gehouden, is samen met Ate Klomp stilgestaan bij het bijbelgedeelte van Mattheus 6: geloven zonder opsmuk. Het was een mooie dienst met een heerlijk ontbijt.

Lees verder

Bijbelquiz NBG

PKN Lutjegast

De werkgroepen van het Westerkwartier hebben de handen ineengeslagen om samen (wederom) de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap te organiseren. Deze wordt ditmaal gehouden in de Kandelaar in Lutjegast op dinsdag 29 januari. Vanaf 19:00 uur staat de koffie klaar en de quiz begint vervolgens om 19:30 uur. Toegang is gratis. Voor koffie/thee en koek wordt een kleine bijdrage gevraagd. Je kunt je tot 28 januari opgeven (als team of individueel) voor de quiz per mail: nbgwesterkwartier@gmail.com of telefonisch bij Diane Ruiter: 06-17945956. Het beloofd een gezellige avond te worden waarbij je met andere ogen gaat kijken naar (bekende) bijbelverhalen. Tot dan!

Lees verder

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook