Geen kerkdienst op 5 december

PKN Lutjegast

 De kerkdienst van a.s. zondag 5 december komt te vervallen. U kunt op: https://www.kerkomroep.nl/#/ een kerkdienst beluisteren of wellicht een dienst op televisie kijken.

Lees verder

Viering Heilig Avondmaal

PKN Lutjegast

 Op zondag 7 november a.s. vieren we voor het eerst sinds lange tijd weer het Heilig Avondmaal. Mede door corona heeft de Diaconie besloten om het uitdelen van brood en wijn voortaan op andere wijze te organiseren. Brood en wijn, voor ieder in een apart glaasje, zal op een dienblad worden aangereikt. U kunt dit zelf van het dienblad afnemen. U wordt verzocht om uw lege glaasje na afloop van de dienst bij het uitgaan van de kerk terug te zetten op het dienblad. Lees verder

Startzondag 19 september

PKN Lutjegast

 Zondagmorgen om 10:00 uur begint de kerkdienst. Medewerking wordt verleend door het combo en de kinderen van de kindernevendienst. Pastor Ate Klomp gaat voor. Na de dienst vindt er een wandeling plaats door het dorp welke ook richting " De Groene Dörpsloats gaat. Hier wordt men muzikaal onthaald door enkele leden van de coverband Switch en is er een lunch. Iedereen is van harte welkom om het allemaal met ons te beleven! U kunt de startkrant lezen door hier te klikken. 

Lees verder

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook