Gezellige zondag Boyemaheerd

PKN Lutjegast

U ziet het vaak voorbij komen op onze site en in de kerkwijzer: 'Gezellige zondag Boyemaheerd', maar wat houdt het eigenlijk in? Vanaf 11 uur zijn belangstellenden welkom om samen met elkaar een bakje koffie met wat lekkers te nuttigen. Vervolgens staat er een warme maaltijd klaar en in de middag kan er nog een kopje thee worden gedronken. Er wordt met elkaar gekletst, soms een spelletje gedaan maar de dag wordt vooral als zeer gezellig ervaren! Bent u op zondag ook vaak alleen en heeft u zin om eens langs te komen? U bent van harte welkom! De wens is wel dat u zich van tevoren opgeeft bij Dinie Faber (613646) of Dicky Klaver (613087). De kosten voor deze gezellige zondag zijn €5,- Aanstaande zondag kunt u langskomen!


Lees verder

Lege flessen-actie

Club

Na het succes van vorig jaar heeft de clubleiding besloten om weer een lege flessen-actie te organiseren. Op vrijdag 25 mei komen de clubleden vanaf 17:00 uur bij u langs om lege flessen in te zamelen. We willen u daarom vragen om deze voor ons te bewaren. De opbrengt komt geheel ten goede aan het nieuwe clubseizoen. We hopen dat u nog vele feestjes in het verschiet heeft waar veel frisdrank gedronken wordt... zonder gekheid: we hopen weer veel lege flessen op te mogen halen!

Lees verder

Kom in de kring

PKN Lutjegast

Kom in de kring is voor peuters van 2 tot 4 jaar en vindt elke laatste zondag van de maand plaats. Samen met de kinderen beginnen we in een kring met een eenvoudig gedichtje, we zingen het lied ‘Kom in de kring’ en er wordt een kaars aangestoken ten teken dat God bij ons is. Dan gaan we het over een thema hebben, dit verschilt elke keer en heeft met de tijd van het jaar te maken. Op 28 januari was het thema "Jij maakt mij blij". We hebben toen iets gemaakt waar we de vogeltjes blij mee konden maken. 

Lees verder

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook