Klokken van hoop

PKN Lutjegast

#klokkenvanhoop | 18 maart | 25 maart | 1 april
Het coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. We leven mee met allen die besmet zijn met het virus en met hen die iemand verloren hebben als gevolg van het virus. Ons dagelijkse leven staat op zijn kop nu we op veel plekken niet meer mogen komen. Ook veel kerken hebben besloten om hun deuren te sluiten. Kerken -de plaatsen waar eendracht en hoop een thuis hebben- kunnen niet meer gebruikt worden om deze hoop te verkondigen. Daarom luiden we samen de klokken van hoop! Afgelopen woensdag deden we dit, en de komende twee woensdagen ook, tussen 19:00 en 19:15 uur. 

Lees verder

Maatregelen tegen coronacrisis

PKN Lutjegast

Beste gemeenteleden,
Het moderamen heeft besloten om het advies van het dienstencentrum Protestantse Kerken Nederland op te volgen en in eerste instantie geen kerkdiensten en bijeenkomsten te organiseren tot 1 april aanstaande. Dit betekent ook dat de bevestiging van ambtsdragers op 29 maart niet doorgaat. De namen van de te bevestigen ambtsdragers zouden anders op 15 en 22 maart bekend worden gemaakt. Ook de gemeenteavond op 16 maart gaat niet door. Alles wordt tot een nader te bepalen tijdstip uitgesteld.

Lees verder

Koffie?

PKN Lutjegast

Vanaf nu is het iedere zondag mogelijk om na de dienst koffie te drinken met elkaar. Dit wordt mogelijk gemaakt door een groep vrijwilligers die bereid zijn gevonden om af en toe eens koffie te schenken. Dit begon allemaal met een oproep van Werkgroep 'De Verbindin' in de kerkwijzer van oktober. Nu, slechts een maand later, zijn er al voldoende vrijwilligers en kan het koffie schenken én drinken beginnen! Dus vanaf nu elke zondag na de kerkdienst staat de koffie voor u klaar, als de     dienst om 11:00 uur begint bent u voor de dienst welkom voor een bakje.

Lees verder

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook