Open Luchtdienst

PKN Lutjegast

Zondag 22 juli is er een Open Luchtdienst georganiseerd door Commissie Bijzondere Diensten. Locatie voor deze dienst is op de parkeerplaats achter het dorpshuis. Vanaf 10:00 uur is iedereen welkom in het dorpshuis voor een kopje koffie of thee. Vervolgens start de dienst met voorganger ds. H.C. Mulderij uit Grootegast om 11:00 uur. Het belooft een bijzondere dienst te worden die muzikaal wordt ondersteund door het saxofoonkwartet (zie foto) bestaande uit: Marjan Solle, Anja de Wit, Arianne Kiewit en Yvonne de Vries. We hopen natuurlijk dat het weer meezit die dag, mocht dit niet het geval zijn dan wijken we uit naar de grote zaal in het dorpshuis. Wilt u zelf een stoel meenemen? Tot dan!

Lees verder

Gezellige zondag Boyemaheerd

PKN Lutjegast

U ziet het vaak voorbij komen op onze site en in de kerkwijzer: 'Gezellige zondag Boyemaheerd', maar wat houdt het eigenlijk in? Vanaf 11 uur zijn belangstellenden welkom om samen met elkaar een bakje koffie met wat lekkers te nuttigen. Vervolgens staat er een warme maaltijd klaar en in de middag kan er nog een kopje thee worden gedronken. Er wordt met elkaar gekletst, soms een spelletje gedaan maar de dag wordt vooral als zeer gezellig ervaren! Bent u op zondag ook vaak alleen en heeft u zin om eens langs te komen? U bent van harte welkom! De wens is wel dat u zich van tevoren opgeeft bij Dinie Faber (613646) of Dicky Klaver (613087). De kosten voor deze gezellige zondag zijn €5,- De volgende data houden we een gezellige zondag: 22 juli | 23 september | 21 oktober | 18 november | 20 januari | 17 februari. 


Lees verder

Lege flessen-actie

Club

Na het succes van vorig jaar heeft de clubleiding besloten om weer een lege flessen-actie te organiseren. Op vrijdag 25 mei komen de clubleden vanaf 17:00 uur bij u langs om lege flessen in te zamelen. We willen u daarom vragen om deze voor ons te bewaren. De opbrengt komt geheel ten goede aan het nieuwe clubseizoen. We hopen dat u nog vele feestjes in het verschiet heeft waar veel frisdrank gedronken wordt... zonder gekheid: we hopen weer veel lege flessen op te mogen halen!

Lees verder

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook