Startweekend: Een goed gesprek.

PKN Lutjegast

Aankomend weekend is het begin van een nieuw kerkelijk seizoen: het startweekend. Het thema dat dit weekend én dit jaar centraal staat is 'Een goed gesprek'. Regelmatig maak je een praatje met iemand over van alles en nog wat. Maar wanneer heb je dan eigenlijk een goed gesprek? Gaandeweg zal een en ander duidelijk worden. Het programma van het startweekend ziet er als volgt uit. Vrijdag 14 september v.a. 17:00 uur Koek-verkoop door de clubleden. U koopt één kruidkoek voor € 3,- of twee voor € 5,-. Aansluitend is er voor hen een BBQ. Zaterdag om 13:00 uur beginnen de activiteiten voor de kinderen van de basisschool. Om 15:00 uur start de 55+ middag in de Kandelaar. 's Avonds, vanaf 20:00 uur, is er Lutjegast got's Talent tevens in de Kandelaar. Zondag bent u voorafgaand aan de dienst welkom voor een kopje koffie/thee of limonade. De startdienst begint om 11:00 uur met Ate Klomp. Na de dienst is er Walk en Talk, waar naast lopen en praten ruimte is voor voldoende lekkers! We hopen u in grote getale te mogen begroeten aankomend weekend! 

Lees verder

Open Luchtdienst

PKN Lutjegast

Zondag 22 juli is er een Open Luchtdienst georganiseerd door Commissie Bijzondere Diensten. Locatie voor deze dienst is op de parkeerplaats achter het dorpshuis. Vanaf 10:00 uur is iedereen welkom in het dorpshuis voor een kopje koffie of thee. Vervolgens start de dienst met voorganger ds. H.C. Mulderij uit Grootegast om 11:00 uur. Het belooft een bijzondere dienst te worden die muzikaal wordt ondersteund door het saxofoonkwartet (zie foto) bestaande uit: Marjan Solle, Anja de Wit, Arianne Kiewit en Yvonne de Vries. We hopen natuurlijk dat het weer meezit die dag, mocht dit niet het geval zijn dan wijken we uit naar de grote zaal in het dorpshuis. Wilt u zelf een stoel meenemen? Tot dan!

Lees verder

Gezellige zondag Boyemaheerd

PKN Lutjegast

U ziet het vaak voorbij komen op onze site en in de kerkwijzer: 'Gezellige zondag Boyemaheerd', maar wat houdt het eigenlijk in? Vanaf 11 uur zijn belangstellenden welkom om samen met elkaar een bakje koffie met wat lekkers te nuttigen. Vervolgens staat er een warme maaltijd klaar en in de middag kan er nog een kopje thee worden gedronken. Er wordt met elkaar gekletst, soms een spelletje gedaan maar de dag wordt vooral als zeer gezellig ervaren! Bent u op zondag ook vaak alleen en heeft u zin om eens langs te komen? U bent van harte welkom! De wens is wel dat u zich van tevoren opgeeft bij Dinie Faber (613646) of Dicky Klaver (613087). De kosten voor deze gezellige zondag zijn €5,- De volgende data houden we een gezellige zondag: 23 september | 21 oktober | 18 november | 20 januari | 17 februari. 


Lees verder

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook