Inzameling Voedselbank Westerkwartier

PKN Lutjegast

In de praktijk blijkt dat de maandelijkse inzameling van voedsel voor de Voedselbank niet erg leeft in Lutjegast. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar de meest voor de hand liggende is waarschijnlijk dat het aan de aandacht ontsnapt. Heel begrijpelijk, zo wordt ook wel eens vergeten de deur van de Kandelaar te openen op zaterdag, gelukkig sporadisch, maar toch... Er is besloten om te stoppen met de maandelijkse inzamelingsactie. De Voedselbank blijft helaas wel bestaan, er zijn nog altijd ruim 100 gezinnen in de gemeente Westerkwartier die elke week een pakket krijgen. Uw gift is daarom van harte welkom, of bijvoorbeeld een maandelijkse bijdrage. Het rekeningnummer is: NL47 RABO 0122 256 069 t.n.v. Voedselbank Westerkwartier.


De spaarpot voor de Douwe Egberts punten blijft staan in de Kandelaar. Voor 450 punten krijgt de Voedselbank een halve pond koffie.

Zegels van supermarkt Poiesz zijn ook van harte welkom. Ze worden opgeplakt en verzilverd voor levensmiddelen. Ook deze zegels kunnen in de spaarpot gedeponeerd worden.

Lees verder

Geen kerkdienst op 5 december

PKN Lutjegast

 De kerkdienst van a.s. zondag 5 december komt te vervallen. U kunt op: https://www.kerkomroep.nl/#/ een kerkdienst beluisteren of wellicht een dienst op televisie kijken.

Lees verder

Viering Heilig Avondmaal

PKN Lutjegast

 Op zondag 7 november a.s. vieren we voor het eerst sinds lange tijd weer het Heilig Avondmaal. Mede door corona heeft de Diaconie besloten om het uitdelen van brood en wijn voortaan op andere wijze te organiseren. Brood en wijn, voor ieder in een apart glaasje, zal op een dienblad worden aangereikt. U kunt dit zelf van het dienblad afnemen. U wordt verzocht om uw lege glaasje na afloop van de dienst bij het uitgaan van de kerk terug te zetten op het dienblad. Lees verder

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook