Ontmoeten

Elke donderdag is er een gezellige ochtend voor mensen in, uit en rondom Lutjegast. Vanaf 10:00 uur is men welkom in Dorpshuis het Kompas voor een kopje koffie of thee. Hierbij wordt gezellig gepraat of een spelletje gedaan. Nu dit al een aantal weken gaande is, is er zelfs een heuse sjoel-competitie ontstaan tussen de vaste bezoekers. Na de koffie volgt nog een drankje waarna tussen 12:00 en 12:30 de warme maaltijd volgt. Waar je bij de koffie kunt komen wanneer je zin hebt dien je je voor de maaltijd wel vooraf op te geven, dit i.v.m. de boodschappen. 

Dit alles wordt georganiseerd door vrijwilligers die men voorziet van de koffie en thee en de maaltijd bereiden. Overigens steken niet alleen de vrijwilligers maar ookde bezoekers een handen uit de mouwen. Men helpt mee met het schillen van de aardappels, doppen van de boontjes of de tafel de dekken. Dit alles maakt het niet alleen erg gezellig, ook voelt iedereen zich betrokken. De reacties zijn positief en er worden volop recepten uitgewisseld. 

De Ontmoetingsochtend:

  • Elke donderdag vanaf 10.00 uur vrije inloop voor koffie of thee (voor eigen rekening)
  • Gezellig samenzijn, bijkletsen of een spelletje doen
  • Tussen 12:00 en 12:30 wordt de maaltijd geserveerd (€ 5,-)
  • Opgave voor de maaltijd uiterlijk maandagavond 22:00 uur

Opgave
Voor de maaltijd de maaltijd kun je je uiterlijk maandagavond 22:00 uur opgeven via de mail, sms, app of het opgavebriefje. Dit kun je doorgeven bij een van de organisatoren (zie onderstaande namen + contact). De organisatoren hopen ook u te 'ontmoeten' op een donderdagochtend. Twijfel je nog een beetje? Loop gewoon eens binnen en ervaar de gezelligheid! U bent van harte welkom.

Namens de organisatie,    

Kees de Wit: 06-41315750
Johanna Tuinstra: 06-83546450
Hannie Engels: 0594-580319

E-mail: ontmoetenlutjegast@gmail.com

                                                                                                                                                                                                                                                                                                


Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook