Lutjegast zingt

Lutjegast Zingt! is ontstaan vanuit een groep gemeenteleden die een commissie heeft gevormd. Deze commissie organiseert iedere maand een zanguurtje. Tijdens dit zanguurtje is het mogelijk om te komen zingen of te luisteren naar nummers die in worden gebracht door u. De liederen die u aandraagt zullen tijdens één van de zangavonden aan bod komen. Wij, als commissie, stellen het op prijs wanneer u de liederen minimaal één week van tevoren aandraagt.

De intentie van deze avonden is gewoon lekker zingen, want zingen verbindt, zingen is bidden, zingen maakt blij, zingen geeft emotie en zingen is gezond. De liederen die wij samen zingen, kunnen uit verschillende bundels of liedboeken komen. De liederen die u wilt aandragen, kunt u op de lijsten invullen. Deze lijsten zullen wekelijks in de hal van de Kandelaar hangen. Het zou fijn zijn als u erbij noteert uit welke bundel of liedboek het lied komt. Mocht u een speciale emotie of beleving bij een lied hebben en vindt u het fijn dat wij dit aankondigen, dan kunt u dit aangeven. Wij zullen dit dan meenemen in de presentatie.

De zangavonden zullen plaatsvinden in de Kandelaar op iedere laatste zondag van de maand. De aanvang zal om 19:00 uur zijn.

We nodigen u dan ook van harte uit om deze avonden mee te zingen of te luisteren!

Agenda:
Zondag 28 januari, 19:00 uur
Zondag 25 februari, 19:30 uur m.m.v. De Noordmannen Band Thema (Opwekking)
Zondag 24 maart, 19:30 uur
Zondag 28 april, 19:30 uur

Namens de commissie:
Kees de Wit, Dinie Faber, Janetta Kloosterman, Piety Jongsma, Dea van der Heide en Bertus DoumaContact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook