Inzameling Voedselbank Westerkwartier 2022-06-21 16:58:09

PKN Lutjegast

In de praktijk blijkt dat de maandelijkse inzameling van voedsel voor de Voedselbank niet erg leeft in Lutjegast. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar de meest voor de hand liggende is waarschijnlijk dat het aan de aandacht ontsnapt. Heel begrijpelijk, zo wordt ook wel eens vergeten de deur van de Kandelaar te openen op zaterdag, gelukkig sporadisch, maar toch... Er is besloten om te stoppen met de maandelijkse inzamelingsactie. De Voedselbank blijft helaas wel bestaan, er zijn nog altijd ruim 100 gezinnen in de gemeente Westerkwartier die elke week een pakket krijgen. Uw gift is daarom van harte welkom, of bijvoorbeeld een maandelijkse bijdrage. Het rekeningnummer is: NL47 RABO 0122 256 069 t.n.v. Voedselbank Westerkwartier.


De spaarpot voor de Douwe Egberts punten blijft staan in de Kandelaar. Voor 450 punten krijgt de Voedselbank een halve pond koffie.

Zegels van supermarkt Poiesz zijn ook van harte welkom. Ze worden opgeplakt en verzilverd voor levensmiddelen. Ook deze zegels kunnen in de spaarpot gedeponeerd worden.

Contact PKN Lutjegast

PKN Lutjegast

Abel Tasmanweg 99
9866 AB Lutjegast

Facebook